diumenge, 24 de maig del 2015

Rogaine Serra de Catllaràs 2015


El passat 9 de maig 2015 en un dia de sol radiant a la serra de Catllaràs, al costat de Guardiola de Berguedà, i sota la presència de l’imponent Pedraforca, es va realitzar El rogaine de 6 i 3 hores .
L’inici i l’arribada eren al Santuari de Falgars, un indret preciós envoltat de bosc i unes vistes privilegiades.



 Com Sempre tocava preparar el material  i passar la revisió, tot seguit ens van donar el mapa i cap a dissenyar la ruta per poder obtenir  el màxim de punts.




 El terreny destacava per grans desnivells, però amb boscos que permetien poder travessar per ells, sense haver de seguir els corriols i els camins. Teníem la ruta i les ganes, ara només quedava creuar l’arc de sortida i arribar després de 6 hores.


Durant les primeres hores la cosa anava bé, però un rumb mal traçat ens va fer perdre temps, no tant com pensàvem... ja que a la fita on anàvem, arribàvem poc més tard que altres equips amb els que havíem coincidit en la fita anterior.  Tot i així les coses no van anar a millor, al Roger se li carregava la cama cada cop més després d’un cop, fet que amb les hores va passar a ser dolor permanent.  Entre l’errada de rumb i altres distraccions, algunes fites les vam trobar perdent força temps, fet que ens va fer modificar la idea de traçat que havíem fet a la sortida.
Al final 86 punts, una posició modesta a la classificació i una cara a l’arribada que ho deia tot. Bé els proper dia més i millor, així és l’esport i la muntanya.



Sort del dinar que fa passar totes les cabòries, compartir taula amb altres equips, parlar, riure i menjar. Això és el que més importa.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada