dilluns, 4 de maig del 2015

Cursa 7 Cims 2015

El 3 de Maig el Joaquin del Rio, membre de la Secció de curses i raids de l'A.E. Talaia va participar a la marxa de resistència dels 7 cims, amb inici i fi a Torrelles de Foix.
Un circuit de 59km i 2500m positius on els participants tenen tot un dia per completar el circuit. Cada any hi ha més participants que la fan corrent, i és una bona estratègia per a tots aquells que es volen iniciar en les curses de mitja llarga distància, donada la proximitat a casa, el marcatge i els avituallaments. La calor del migdia va ser terrible, i més de 100 participants van abandonar.
A la vessant competitiva, el Joaquín va completar el circuit en 6h36’. Va arribar en 4a posició a la localitat de Torrelles, però va creuar l'arc de meta en 5a posició donat que el Jaume Cosine el va atrapar en l'últim km. 
L'enhorabona al Centre Excursionista del Penedès per l'organització de la Marxa, pel seu recorregut, el marcatge i els avituallaments.
Properament, el Joaquin del Rio participarà al Raid de Riglos, prova del Campionat d'Espanya de Raids d'Aventura (http://cera2015.p-guara.com/info-general/), i a la ultraTrail dels Bastions.
Crònica a La Fura dels 7cims 2015.
Classificacions 7cims 2015:

 
Alguns dels participants de Vilanova als 7 Cims

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada