dilluns, 4 de maig del 2015

Marató del Montsec 2015

Matí de dissabte esplèndid a Àger per córrer la Marató del Montsec! Aquesta la recordaré durant molt temps per molts motius!  Primer perquè fa una setmana ni sabia que l'anava a córrer, el dilluns passat em va tocar una inscripció gratuïta per participar-hi i…. vinga som-hi cap a Àger! Segon perquè la marató com el seu nom indica  havia de tenir 42 km amb un desnivell positiu de 3100 aproximadament.....I van acabar sent entre 55 i 58 Km amb un desnivell de 3400!
Al km9 no se sap si algú va fer que els del grup de davant s'equivoquessin (això deia la organització) o va ser una errada d'ells...Total que vam ser uns 30 corredors que vam seguir durant 6 km les marques de la tornada de la Ultra i de la Marató, enlloc de les de la primera part de la Marató, allí alguns van plegar però després de sobreposar-se al pensament d'haver de fer més de 12 km afegits, va valer la pena! Van ser quasi dues hores extres de cursa….La cursa es va endurir de cop, però és increïble com els corredors ens ajudem els uns als altres per aconseguir el nostre objectiu! Conèixer a  Carme i Joan Gallart amb qui  vaig fer gran part del recorregut, tot i que jo anava fent la goma en les pujades!!! 
Arribada a Ager
El que podia haver sigut una cursa per fer entre 7 i 8 hores la vam acabar els tres en 10h54’!! Evidentment vam arribar dels darrers. Però la satisfacció d’acabar va ser enorme!


Una marató recomanable si t’agrada lluitar contra baixades plenes de pedres i alguna paret vertical on l’ajuda de petites vies ferrates t’ajuden a pujar. Per contra les vistes son increïbles, passant per congostos, embassaments i boscos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada