dissabte, 18 d’abril del 2015

Cursa Rock Trail Sitges 2015.

El passat dissabte 21 de març de 2015, a Sitges, es va celebrar la Sitges Rock Trail i la Speed Rock 12, primera edició d'unes curses de muntanya força tècniques amb dues versions, una de 25Km i una  de 12Km, ambdues transcorrent pel Parc del Garraf, i organitzades pel Centre Excursionista de Sitges. 

En Pau Martí va participar a la de 25km, que tenia un desnivell positiu de 960m, amb una alçada mínima a 35m i la màxima a Mata-rodona, amb 407m. El recorregut de la cursa de 25Km pel Parc del Garraf resseguia molts corriols amb diferents terrenys, des del més pedregós típic del Garraf, a més tous en boscos de pins.
La nit prèvia a la cursa havia "diluviat" i, de fet, el diluvi no va parar per la cursa, fet que va provocar que molt corredors faltessin a la cita. La sortida era a les 9h, i el tret de sortida va ser ben mullat. 
Corrent enmig de la pluja
La sort va ser que, en mitja horeta, la pluja va parar. Això va permetre poder gaudir més del gran traçat de la cursa, així com facilitar les tasques logístiques als organitzadors.

En Pau va completar el recorregut en 2h15m, quedant quart de la general.
Gran temps i gran classificació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada