dimarts, 4 de juliol del 2017

Trail Ulldeter

Nom Cursa: Trail Ulldeter 
Web: www.trailulldeter.com
Tipus de cursa: Cursa per muntanya
Lloc:
Camprodón
Data:
25/06/2017


Diumenge 25 de juny es va córrer l'edició 2017 del trail i la marató d'Ulldeter amb sortida des de Camprodón. En aquesta ocasió la Secció de Curses i Raids de Muntanya de l'A.E. Talaia va estar representada per 3 membres: l'Eva Bastanta, el Pau Martí i el Dani Ventosa.

La trail de Ulldeter forma part de les 3 curses de missionX3 (trail deCapdeCreus, trailUlldeter y trail de Catllaràs). 

La cursa de distància 24 km i 1300 m D+, on a participar l'Eva Basanta, pujava fins arribar a la Pedra dels Tres Bisbats (1899m) de pujada exigent i constant. Després baixava fins arribar al 1r avituallament al km 11'5 per tornar a pujar al seu pic més alt al Pèl-de-ca (1940m d'altitud). La resta de la cursa era baixada i pla, passant pel vor Abella, fins arribar a Camprodon.

Per altra banda, el Pau Martí i Dani Ventosa van participar a la Marató. Aquesta segona cursa, de 47 km, tenia com a dificultat la pujada de 3 pics. El primer: La pedra dels 3 Bisbats (1899m), per després baixar a Ogassa i des d'allí es pujaba al segon pic el Puig Estela (2013m), amb una part central molt tècnica a través de pujades amb molta pedra i relliscós. Per últim, després de la baixada fins Pardines a 1220m on van abandonar força participants, es va pujar el Cerverís (2208m). Aquesta darrera pujada que es va fer molt llarga per a molts participants, els darrers kilometres no presentaven gaires dificultats més enllà de la càrrega de desnivell que ja portaven les cames. Pau Martí va obtenir un excel·lent resultat acabant 10è de la general amb temps de 6h 53min i Dani Ventosa va acabar 108è amb un temps de 9h 18min.
 
Les dues curses del Trail Ulldeter són molt -i molt- recomanables: per les vistes, per l'organització, perquè estan molt ben indicades però també per l'exigència física que imposen. Cal tenir en compte que més de 100 participants van abandonar o van arribar fora de les 10h 30 min del temps màxim per realitzar la marató.






Video Relive de la Eva al Trail:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada