dimecres, 12 de juliol del 2017

FarOnit 2017

Nom Cursa: FarOnit 2017
Web: www.faronit.com
Tipus de cursa: Orientació nocturna
Lloc:
Vilanova i la Geltrú
Data:
30/06/2017
Crònica: Joaquin del Río

La Faronit és una cursa d’orientació nocturna a Vilanova que té lloc per la zona dels Colls-Miralpeix: zona de muntanya que va de la Platja del Far de Vilanova fins el municipi Sitges.

La Faronit és més que una cursa, és una festa on cada any s’exhaureixen ràpidament les inscripcions doncs a tothom, grans i petits, els agrada l’ambient que s’hi respira: platja, estiu, lluna plena (a vegades), xiringuito, etc… A més, hem anat veient com cada any la categoria família guanya més adeptes. És bonic veure la canalla amb els frontals buscant fites pels colls emocionats per sortir de nit al bosc quan en un altre dia qualsevol ja estarien a casa dormint.

Els que correm a casa correm amb avantatge, és veritat, perquè ens coneixem la zona i el mapa, però sempre és un repte veure si seràs capaç de fer totes les fites durant les dues hores disponibles que dura la cursa. Cada any el Kenneth ens ho possa complicat, amb fites més dificils o llunyanes que faran que haguem de córrer encara més.

Enguany jo vaig córrer amb l’Aleix Prat (Haglöfs Raid Team), company de l’equip de Raids, i el nivell a la sortida era alt! Experts orientadors de la zona com l’Ivan Artigas (Haglöfs Team), el Jordi Sales (Salesenkas), o els penedesencs Ventura-Gomez (Kipassa Premoh), Francesc Ferrer i Josep Riera (Terrades), entre altres, també es trobaven a la cursa!

El mapa enguany penso que no deixava gaire marge a l’estratègia, però tot i així els equips al capdavant de la classificació vàrem fer rutes diferents. Nosaltres i l’Ivan varem coincidir en la majoria del recorregut, salvant l’ordre d’algunes fites, però finalment ens tornàvem a trobar més endavant, fet que va fer que decidíssim entrar plegats a meta compartint la primera posició.

De l'AE Talaia cal mencionar el bon paper de l’Albert Jansà que va acavar en 5a posició i el Jaume Soler que en aquesa edició es va encarregar del planté participant en la categoria familia.

Resultats: https://drive.google.com/drive/folders/0B5mkilSUEZC2OHZNTEg3bDNPWUU



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada