dissabte, 16 d’abril del 2016

Rogaine Anoia (Capellades)


El passat 28 de Febrer, es va fer la primera edició del Rogaine de l’Anoia al municipi de Capellades, a on es va aplegar un bon número d’equips per fer dues modalitats, una de 3 hores o una altra de 6. La Talaia hi era present amb dos equips dobles, un mixt i l’altre masculí.
El dia va començar fred, mooolt fred, però amb l’obertura dels núvols el sol va donar l’escalfor que necessitàvem  per treure roba i gaudir de la jornada.

Les inevitables cues per recollir els plànols
Preparant la ruta a la recerca de la fita perduda.
Un cop amb el mapa i després de 40 minuts per preparar la ruta a seguir,  tots els equips van sortir en busca de les fites al llarg de les 6 hores que els quedaven.

Sortida
Des del principi l’equip de la Laura i el Roger, van agafar un traçat diferent a l’equip de l’Alex i l’Albert, així fins a l’última fita abans de l’arribada no es van trobar.
El terreny era molt variat i donava opció a tenir fites tant en llocs forestals com en zona de conreus, fites en barraques de pastor i en coves o parets de roca. La varietat de les fites feia molt entretinguda la recerca d’aquestes quan estaves a poca distància d’ella.

Laura i Roger en plena acció
Fites malintencionadament amagades.
Ja en arribar a les últimes hores de la cursa, el dia es va tornar a tapar i la jaqueta i el gorro van tornar a fer acte de presència fent que entréssim alguns equips a l’arribada amb la mateixa pinta que a la sortida, com si res hagués passat.
Àlex i Albert a l'arribada
Els dos equips plegats



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada