dissabte, 28 de febrer del 2015

La Hivernal de Campdevànol 2015

LA HIVERNAL DE CAMPDEVÀNOL

El passat diumenge 15 de febrer, en Pau Martí, de la secció de curses, va ser present a la marató de muntanya La Hivernal de Campdevànol (
http://www.hivernal.cat), al Ripollès. Els 42Km recorren la serralada de Montgrony per sobre i per sota, amb un recorregut circular que acumula un desnivell de 6000m, sent el punt més baix 730m i el punt més alt 2053m.

En Pau Martí a Campdevànol.


Un tret destacat d'aquesta cursa són els 4 cims de 2000m que es coronen: La Covil, Costa Pubilla, l'Emperadora i el Pedrapicada. Coronar aquest cims permet gaudir d'unes vistes impressionants de la serra del Montgrony cap al Sud, l'espectacular Pedraforca a l'Oest, el Puigmal i l'Olla de Núria al Nord i tota la Serra Cavallera a l'Est. El traçat de la cursa alterna tot tipus de terrenys i paisatges, passant per fagedes, creuant prats de muntanya, pujant i baixant corriols, i coronant  cim vestits de blanc.

En Pau Martí va completar la cursa amb un temps de 05h 12min, quedant 13è de la general. El recorregut, els corredors, i l'organització van contribuir a que l'esdeveniment fos una gran festa de l'esport i la muntanya.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada