dijous, 27 de novembre del 2014

Rogaine del Cap de Creus 2014


Dissabte 8  de novembre, al Port de la Selva, es va celebrar la IIa cursa Rogaine del Cap de Creus. Des de l’AE Talaia hi vam acudir dos equips decidits a completar la cursa en la seva versió de 6 hores: els ‘Talaia 1’ a la categoria mixta i els ‘Talaia’ 2 en homes. 


Durant les hores prèvies a la sortida la climatologia era perfecta i tampoc bufava el vent característic de la zona. Tot apuntava a que gaudiríem d’una bona jornada al Cap de Creus pel que fa a la climatologia. 
Bon dia al Cap de Creus!!!
La dificultat va venir a l’hora de programar la ruta a seguir doncs no va ser gens fàcil decidir-se. La posició de les fites no deixava fer un traçat còmode que enllacés els punts, sovint s’havia de fer i desfer part del camí per arribar a les fites amb la qual cosa es perdia força temps entre una i altra. 
Preparant l'itinerari.
Els minuts previs a la cursa passaven i finalment els dos equips vam optar per fer un traçat conjunt més o menys coherent, tenint en compte les nostres possibilitats, i anar tirant sobre la marxa. Si en algun moment calia rectificar la ruta o separar-nos ja ho decidiríem més endavant.
“Llestos? Ja!“

A les 11 es va donar la sortida. Són aquells moments en el que et venen al cap preguntes com: “Què porres faig aquí corrent amb un mapa a la mà?”,...

Vam sortir amb moltes ganes en direcció a la primera fita però, a la vegada, tenint molt present que cal dosificar l’energia doncs es tractava d’una prova de 6 hores de duració. A més, alguns de nosaltres tot just ens estrenàvem en aquesta categoria i no tenim massa experiència en aquest tipus de proves o sigui que “mica en mica i anar fent”. Esgarrinxada per aquí, ‘encigalada’ per allà,... I així el temps anava passant.
A partir de les 3 o 4 hores les coses es comencen a veure d’una altra manera. Vam tornar-nos una mica més conservadors i vam anar a assegurar les fites que podíem fer de manera còmode i evitant ser penalitzats per arribar tard.
A l’arribada, bastant desfets, molt contents i amb nous reptes al cap que és l’important. Fins la propera.
Reponent forces que ja tocava.

Gent de La Talaia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada