divendres, 24 d’octubre del 2014

Presentació de la Secció de Curses de Muntanya de la A.E.Talaia

El món dels esports de muntanya ja fa un temps que està patint una evolució constant  i una sèrie de disciplines noves han anat apareixent.
Queden enrere els temps en que les úniques competicions esportives eren les marxes d’orientació , competicions d’esquí, d’escalada i poc més. Actualment cada cap de setmana hi ha una munió de competicions de diversos esports que es desenvolupen a la muntanya. Hi podem trobar trails ,ultratrails, sky-running, kilòmetres verticals, duatlons de muntanya, curses btt, curses de muntanya de diverses longituds, curses d’orientació, raids d’aventura i d’altres que segurament em deixo.
La massa social de la Talaia no és aliena a aquesta diversificació i molts de nosaltres sortim a competir en nom d’altres grups o com a independents. 
Per això un grup de persones hem posat en marxa una secció ja existent però sense activitat, com és la Secció de Curses de muntanya, per abraçar aquests nous esports que es desenvolupen al medi natural organitzant entrenaments conjunts i anant a participar a curses i altres tipus d’activitats esportives en nom de la Talaia.
Creiem que anar a córrer o muntar en btt en grup és més motivador que fer-ho en solitari i d’aquí l’interès a que tots aquells que penseu igual i us agradin aquestes noves activitats s’afegiu a nosaltres i així podrem organitzar més quantitat i varietat d’entrenaments i trobades tan entre nosaltres com amb altres grups similars.
Part de la Secció amb les samarretes noves.
Us esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada